Vivencia de los participantes

Nos gustaría que nos hicierais llegar vuestros comentarios y opiniones sobre los viajes que hemos realizado hasta el momento. Podéis mandarnos un e-mail contándonos vuestra experiencia a info@satya.es

Aquí tenéis algunos:

Respecte i agraïment per haver-me donat l’oportunitat de conèixer l’Índia amb tan bona companyia i en un viatge tan ben organitzat i que es nota que està fet amb molt de carinyo. GRÀCIES
Paulina

—-

Gràcies per fer tot allò que heu pogut i més perquè aquest viatge hagui estat possible i tots ens haguem trobat a gust. Mai m’havia pensat ser capaç d’aixecar-me a les 6 per fer ioga (i no estar de mal humor), i ara ho necessit casa demantí. Mai m’havia pensat poder fer un viatge en grup sense irritar-me (massa) i he viatjat amb 25 persones. Durant aquests 15 dies he millorat en aspectes com generositat, tranquilitat i pau interior, acceptació de tot allò que vé, i com no, en flexibilitat. Ha estat un gust compartir tants moments, experiències i emocions amb tots. Tant de bò repetir!
M.Magdalena C.M.

—-

Este viaje me ha enseñado a valorar más las cosas y a quejarme menos, a sentir más y a pensar menos. Que todo pasa menos los recuerdos. Gracias a la vida por haberos puesto en mi camino. Sois maravillosos. Namasté!
Xisca

—-

Un viatge exterior cap a l’interiror del cor. GRÀCIES.
M. Antònia (Manacor)

—-

Experiència inolvidable. Somni convertit en realitat. I en més ganes de seguir descobrint i viure més vivències a l’Índia i sobre tot amb voltros, sou unes grans persones. Gràcies per existir.
Joana

—-

La paraula més adequada per definir aquest viatge és: GRATITUD Un viatge per plantejar-me la vida i començar els canvis cap a l’interior. AMISTAT, TOLERÀNCIA, EMPATIA, HUMILDAD… per ara i sempre disfrutar l’aventura de la vida.
M. Munar

—-

Estimats, aquests dies he gaudit com un infant dels colors, dels olors, dels sabors, dels sons… He donat gràcies per poder SENTIR la terra d’aquest pais amb els peus descalços, per GAUDIR de la pluja, per DESCOBRIR nous camins de la vida, per RETROBAR coses que havia oblidat. He guardat en el cor com un tresor, l’afecte que he rebut de totes les companyes i companys amb els que hem fet un trosset del propi camí de VIDA… Què m’emporto d’aquest viatge? UN IMMENS REGAL PER LA MEVA ÀNIMA!!!
M. Rosa 15/12/2017

—-

Meravellós, ple de sensacions i emocions, màgic!!! Indescriptible, per prendre model i fer canvis en la vida!!! Gràcies!!!
Guillem Coll

—-

Aquest viatge, aquest grup de persones, m’ha tocat el cor i m’ha ajudat a reconnectar amb la intuició de que la riquesa és a dins. I que des del cor tot es possible. Amb tot l’agraïment del cor, GRACIS.

—-

Gratitut, afecte, autoconeixement, compartir, “jo som ara”, presència, sons, colors, persones, noves miradas del món, somriures, silencis.

—-

¿Qué os voy a decir que no os haya dicho ya? Un millón de gracias por vuestra ayuda. Para mi este viaje ha sido un antes y un después en mi vida, he vuelto a ser yo, he aprendido a amarme, a escuchar a mi cuerpo. Cada lugar que hemos visitado ha marcado un poquito mi corazón. Ver las luciérnagas fue pura mágica, y eso sólo podía pasar aquí. Volveré, lo sé. Gracias por ser tan buenos compañeros de viaje. Un abrazo de corazón. Namasté.
Tamy

—-

Expectatives acomplides amb escreix. Gràcies!!!
6 abril 2018

—-

Alegria, aprenentatge, bendicions, rialles, calma, experiències, sensacions. GRÀCIES

—-

Es difícil descriure tot el que he vist, sentit, experimentat i compartit a n’aquest viatge. Compaginar part rural amb ciutats ha estat tot un acert. Jo volia visitar l’Índia però no amb un viatge típic d’agència, ho volia fer amb un aire d’espiritualitat i amb vosaltres ha estat possible. Els serveis d’hotel, autocar, guia, etc han estat immillorables. El que pensava que me costaría més de fer, el ioga, al final ha estat una manera de començar el dia des de l’interior d’un mateix, carregant energia i despertant el cos perque absorbis tot el que ens esperaba. M’enduc una visió de l’Índia que no m’esperava. La gent, els aromes, els colors, les espècies, l’amabilitat… Negatiu, no em vé res al cap. Positiu TOT. Pel que hagueu de menester comptau amb mi. Gràcies pel vostre esforç, siau qui sou. Una frase “eres lo que fuiste, serás lo que eres”. Una abraçada, Namasté!!
Bel B.