Vivencia de los participantes

Nos gustaría que nos hicierais llegar vuestros comentarios y opiniones sobre los viajes que hemos realizado hasta el momento. Podéis mandarnos un e-mail contándonos vuestra experiencia a info@satya.es

Aquí tenéis algunos:

Sólo puedo dar las gracias desde el corazón. Un viaje inolvidable que me permite abrirme desde el alma y conectar con mi única cosa verdadera, mi esencia! Gracias y enhorabuena por vuestro fantástico trabajo y equipo.
Gracias!!! El grupo no ha podido ser mejor!!!
Tessy

—-

Una de les millors experiències de la meva vida.
14/12/15

—-

Un viaje lleno de ingredientes, de marcados contrastes, donde ha imperado una organización y una actitud, que uno no puede más que sentir una profunda gratitud que queda grabada en el corazón.
Miquel Pons

—-

Enhorabona per l’organitzación i el contingut! M’he sentit molt còmoda i he disfrutat en tot moment i en qualsevol lloc. Molta emotivitat en les visites als projectes de la Fundació Vicente Ferrer. Gràcies a tots/es per poder compartir aquesta estada en un trosset de la majestuosa, impactant i actractiva Índia. I gràcies a voltros dos per dur endavant aquesta iniciativa. Salut i amor! Esper poder tornar amb voltros d’aquí a 2 anys.
Bangalore, 14 de desembre de 2015
Francisca Alomar

—-

Els somnis es fan realitat. Així ha estat. El caos, la humilitat, la pobresa, la bellesa, l’espiritualitat han tocat de bon de veres el meu coret. Gràcies per compartir-ho i donar-me aquesta oportunitat.
Magdalena

—-

Generositat, organització i vitalitat. Per a mi sou i sereu unes persones especials. Continuau així. Gràcies per a fer-ho fácil!
Tòfol

—-

Crec fermament que les experiències viscudes són com pluja fina que va fent saó en l’ànima de cada persona, i és aquesta pluja que permet donar els millors fruits… Ara mateix, només puc dir GRÀCIES pel regal que ha estat compartir amb cada un dels companys/es els moments de riure, l’afecte, els coneixements teòrics, el contemplar, el descubrir, … el SER!!! Guardaré per sempre en el meu cor cada un dels més petits detalls: els dies de pluja, els dies de sol, la calor, els peus descalços, els espais de paraula, i els espais de silenci… Hem estat un COR que ha bategat amb força!! GRÀCIES
Mª Rosa Molins

—-

Per jo aquest viatge ha estat molt satisfactori amb tots els aspectes, me’n duc molts de records, rialles, bromes, emocions, sensacions molt agradables, i sobre tot agraïment d’haver compartit aquest viatge amb gent tan guapa! Guapa de dedins. I també a viure la vida així tal com succeeix, tal com és. MOLTES GRÀCIES DE TOT COR!
Conxa

—-

Solo tengo que agradecer por la oportunidad de participar de esta experiencia mágica. Me llevo para casa mucho amor, sonrisas estupendas y mucha serenidad!
Gracias queridos nuevos amigos!! Hasta la próxima India!!
Marcia

—-

Mi primera vez en India, simplemente increible… Disfruté como una niña, haciendo yoga por las mañanas, despertar en India… sus sonidos, luces, colores, la sonrisa de la gente… Una delicia.
Compartir con el grupo, los desayunos, comidas, cenas, las experiencias del viaje…
El viaje a Rajastan y el vinculo de amistad que se generó en grupo, un gran regalo que tuve la oportunidad de hacerme y al mismo tiempo crecer aprendiendo de la forma de vivir en otra cultura tan diferente.
Con todo mi cariño.
Sofia Moreno

—-

Sempre he sentit molt d’amor per part vostra i de tot el que heu fet. Moltes gràcies.
Una aferrada
Pilar

—-

Ja, en preparar es viatge, sentia que hi havia molt “bon rotllo” amb sa gent. Quan vaig arribar a l’aeroport  me vaig permetre  -no controlar-,  sabia que estava en bones mans, i aixi cada dia, va ser per jo es viatge perfecte, no es tractava de fer kilometres , mes bé  de viure , de descobrir els llocs a on anavem.  Ses sortides de sol amb ses clases de ioga, rompuda d’auba al desert….sense paraules. GRACIES.
Una abraçada
Maria Magdalena

—-

Ladakh: compartir, presència, natura, senzillesa, aire pur, silenci, grandiositat, pau, somriures, generositat, aquí i ara, amor…ioga.”
M Angels i Sebastià

—-

Un viatge a la India mai pot deixar-te indiferent, però un viatge a la India amb Satya és molt més!! Per mi va suposar un abans i un després, un canvi profund.
El viatge a Ladack organitzat sublim i delicadament per Satya, ens va portar a llocs impressionants i increïbles per la natura que contemplàvem,  per la gent meravellosa gent que varem conèixer i per un grup que respectava en tot moment la intimitat individual, però ara penso que sobretot ens va permetre viatjar al nostre interior des de la puresa i l’essència que la India ofereix i que na Yatra i en Prasad faciliten que així sigui.
Gràcies amics, companys, fins al pròxim viatge !!
Margalida P.

—-

El nostre viatje a Rajastan de moment segueix sient el mes enriquidor en tots els sentits, pel que vaig veure, pel que vaig coneixer, pel que vaig sentir, per tot el compartit, per la mirada exterior i la mirada interior, per la riquesa de la pobresa,  per els silencis… per les rialles…  per la diversitat i cohesió del grup. Tot ben agombolat amb la vostra cura i atenció. Organització impecable. Jo vull tornar!!!
Una abraçada
Marga March